Algemene voorwaarden cursussen & workshops atelier GOUDWERK in Zwolle

Inschrijven voor een cursus of workshop betekent dat je akkoord gaat met deze voorwaarden.

Inschrijving en betaling

 • Het minimum aantal deelnemers voor een cursus of workshop is 4, het maximum aantal is 8. Als de cursus vol is, kun je op een wachtlijst worden gezet. 
 • Voor een workshop op maat, worden in overleg afspraken gemaakt over inhoud, kosten etc.
 • Na inschrijving krijgt u een rekening. Deze nota is tevens de bevestiging van inschrijving. Graag zien we de betaling tegemoet binnen 14 dagen.
 • Het cursus/workshopgeld kan worden overgemaakt op rekeningnummer: NL32TRIO 0197764711 t.n.v. Goudwerk te Zwolle.
 • Afmelden kan tot vier weken voor aanvang van de cursus of workshop. Het cursus/workshopgeld wordt dan teruggestort minus 5 euro administratiekosten.
  Bij latere afmeldingen ben je 50% van het cursusgeld verschuldigd. De rest wordt teruggestort. Bij afmelding korter dan een week voor start van de cursus,bent u het gehele cursusgeld verschuldigd.

Overmacht

 • Wanneer de cursus al begonnen is en deze niet vervolgd kan worden door overmacht, zoals langdurige ziekte van de docent of cursist, natuurrampen, brand in het atelier, een lockdown door een pandemie (zoals corona) of een andere situatie waar het atelier door hogerhand wordt  gesloten wordt het cursusgeld niet gerestitueerd. Wij zullen, wanneer bij machte en indien mogelijk, proberen de cursusdagen opnieuw in te plannen.

Verhindering tijdens de cursus

 • Bij verhindering van de docent, wordt gezocht naar een gelijkwaardige vervanger. Indien dit niet mogelijk is, wordt de cursus verzet naar een andere datum. Is dit niet mogelijk dan  wordt de inhaal les hiervoor gebruikt.
 • Bij ziekte of calamiteiten van de cursist worden de cursusprijs voor die dag niet terugbetaald. Soms is het mogelijk om deze dag tijdens een volgende cursus in te halen, maar alleen als het cursusprogramma dit toelaat. Voorwaarde hiervoor is dat de docent voor aanvang van de cursusdag op de hoogte is gebracht van uw afwezigheid.
 • Eenmal per seizoen verzorgen wij een inhaal les. Dit zal aan het einde van de cursus zijn. Deze is bedoeld voor gemiste lessen met overmacht. Ziekte, ziekenhuis bezoek, begrafenis etc.. Dit geld zowel voor de cursist als de cursus gever. In het geval van de cursus gever zullen we altijd eerst naar vervanging zoeken, lukt dit niet dan wordt de inhaalles als 12e les gebruikt.

  Aansprakelijkheid en veiligheid

  • Deelnemen aan een cursus of workshop is op eigen risico. Wij doen er natuurlijk alles aan om het werk zo veilig mogelijk te laten verlopen. Maar mocht er toch iets mis gaan, dan zijn wij niet aansprakelijk. Denk daarbij aan ongelukken, kwijtraken van geld en of spullen of het beschadigen van kleding.
  • U werkt in een werkplaats met machines, vuur en gereedschappen. Het is verstandig om daar rekening mee te houden bij het kiezen van kleding. Draag geen synthetische, losse kleding. Lang haar kan het beste vast gedragen worden. Geen lange loshangende shawls of sieraden.  Wij verwachten dat de deelnemers onze veiligheidsvoorschriften in acht nemen.
  • De website en het cursusprogramma zijn met grote zorg samengesteld. De website kan echter onjuistheden of fouten bevatten. Neem in geval van geconstateerde tegenstrijdigheden contact met ons op. Goudwerk is niet aansprakelijk voor kosten of problemen die voortvloeien uit eventuele onjuistheden of fouten.

   Terug naar Avond en Ochtend cursus
   Terug naar Workshops
   Terug naar Workshops op maat
   Terug naar Kerst Workshop

  Goudwerk op Facebook